Informasjon om bedriftenBedriften ble etablert i 1999 og er en enmannsbedrift. Jeg har selv ansvaret for den daglige driften, booking av hester og setter opp reiseplanen.
 
Jeg har hesteutdannelse fra travtrenerskolen, diverse andre kurser. Har travtrenerlisens og hovslager. I fritiden driver jeg også noen ganger med kanefart for grupper som ønsker det.
Er løyvehaver og har de nødvendige godkjennelser for å drive en slik virksomhet.
 
Hestetransport er underlagt kjøre-og hviletidsbestemmelser. Det innebærer at kjøretiden må brukes fornuftig og planlagt. Transporten må hele tiden bevege seg "fremover og en veg" uten avstikkere hit og dit. Kundene må levere og hente sine hester på en "høvelig plass" på E6 som avtales i forkant.
 
Kvalitet, pålitelighet og sikkerhet er viktige begrep for meg. Under transporten får hestene godt stell. De fôres og vannes tre ganger for dagen. Alle får rikelig med tørrhøy. Vanning skjer med bøtte. Da har jeg kontroll av væskeinntaket til den enkelte hest. Kjører kun dagtid.
 
Hestene innlastes bak og står på tvers av kjøreretningen. Jeg bruker hele skillevegger mellom hestene. Min erfaring er at helvegger passer best på langtransport, der hestene må overnatte på bil. Hestene er oppbundet i grimeskaftet slik bildene viser. På den måten oppnår hestene god balanse når hodet kan beveges.
 
Skilleveggene er flyttbare bak, slik at det er mulig å gi en hest større plass for bakbeina, dersom den trenger det. Kamera overvåking